Vastaanotolla yhdistän eri hoitomuotoja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 
 

Kun kipu, kolotus ja kehon kireys vaivaavat, ne vievät turhaan energiaa kaikelta muulta. Kivun kanssa ei kannata sinnitellä yksin, vaan hakeutua rohkeasti ammattilaisen vastaanotolle. Tarjoan jokaiselle asiakkaalleni rauhallisen tilan ja aikaa asiakkaan kuuntelemiseen. Oireiden hoitamisen lisäksi pyrin myös vaikuttamaan vaivan alkuperään.

Olen käynyt Mimmin luona kroonisten selkä- ja polviongelmien takia. Mimmi on hoitanut ongelmiani kokonaisvaltaisesti ja ratkaisukeskeisesti hyödyntäen sekä perinteistä fysioterapiaa ja akupunktiohoitoja. Olen myös saanut paljon konkreettisesti toteutettavia vinkkejä tilanteeni parantamiseen. Lämmin suositus!
Olen ollut erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon ja siihen, miten Mimmi ottaa kokonaisuuden hoitoprosessissa huomioon. Voin lämpimästi suositella FysioMimmiä.
Mimmi luo mukavan ja turvallisen ilmapiirin, joka on minulle perusta hyvälle hoidolle. Käyn säännöllisesti Mimmin luona ja tällä tavalla pystyn ylläpitämään toimivat olkapäät ja toimivan selän. Tarpeen vaatiessa saan hoitoa myös muihin kipeisiin kohtiin, esim. reistailevaan vatsaan sain hyvää apua akupunktiosta. Mimmillä on myös osaamista hyvästä ravinnosta ja näin hoidosta tulee kokonaisvaltaista jos itse sitä haluaa.

physio.jpg

Fysioterapia

Fysioterapian avulla parannetaan ja ylläpidetään ihmisen toimintakykyä.

Manuaalisella käsittelyllä, liikehoidolla ja fysikaalisilla hoidoilla vaikutetaan kehon kiputiloihin, virheasentoihin ja liikehäiriöihin. Tavallisia syitä hakeutua fysioterapiaan ovat mm. niska-hartiaseudun kireydet ja kiputilat, alaselän kipu ja siihen liittyvät säteilyoireet, polvi- ja lonkkakivut, jäätynyt olkapää ja tenniskyynärpää.


Hieronta

Hieronta on kokonaisvaltaista hoitoa joka rentouttaa sekä kehon että mielen.

Hieronta on mekaanista pehmytkudoskäsittelyä, jolla voidaan hoitaa kehossa olevia kireys- ja kiputiloja. Hieronta laukaisee lihasjännitystä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita kudoksista, vähentää turvotusta ja parantaa nivelten liikkuvuutta. Hieronnan aikana erittyy mielihyvähormonia oksitosiinia ja stressihormoni kortisolin eritys vähenee. Tämä vähentää stressiä, parantaa unenlaatua, keskittymiskykyä ja mielialaa.

massage.jpg

acu.jpg

Akupunktio

Akupunktiolla on vaikutusta sekä sairauksien ennaltaehkäisyssä että oireiden hoidossa.

Akupunktion tavoite on korjata ja ylläpitää elimistön tasapainoa ja sitä kautta terveyttä. Kehossa olevia tarkoin määriteltyjä akupunktiopisteitä stimuloidaan joko painamalla, neulottamalla tai lämmöllä (esim. moksa). Akupunktiolla voidaan parantaa vastustuskykyä ja hoitaa mm. kiputiloja, unettomuutta, stressiä, ruoansulatusongelmia ja kuukautisvaivoja.


Kinesioteippaus

Monikäyttöinen kinesioteippi vähentää kipua ja turvotusta.

Kinesioteippausta käytetään nopeuttamaan kehon paranemisprosesseja, helpottamaan turvotusta, ohjaamaan ja tukemaan oikeaa liikemallia, vähentämään kipua, aktivoimaan heikkoa lihasta, parantamaan liikuntasuorituksia ja ennaltaehkäisemään lihasväsymystä ja kramppeja. Puuvillainen kinesioteippi on hengittävää ja joustavaa eikä rajoita kehon liikkuvuutta kuten urheiluteippi. Kinesioteipissä oleva akryyliliima on ihoystävällistä ja kestää iholla jopa pari viikkoa.

tape.jpg