Hälsa och välmående är återkommande teman som både min fritid och arbetstid fokuserar på.

 

Jag har alltid tyckt om att röra på mig och vara aktiv största delen av dagen. Som liten flicka började jag träna gymnastik och det var en stor del av mitt liv i 15 år. Mina barndomssomrar och veckoslut spenderade jag på vårt sommarställe där jag klättrade i träd, skuttade över bergsknallarna och simmade i havet. De här två sakerna, gymnastiken och tiden utomhus, har på flera sätt påverkat mitt liv.

Under min gymnastikkarriär deltog jag två gånger i Europeiska Mästarskapen. Gymnastiken gav mig mycket, men den hårda fysiska belastningen lämnade även spår i kroppen. En ryggskada ledde till att jag slutade gymnastiken och bestämde mig för att studera till fysioterapeut. Fortsatta studier och arbetserfarenhet har bara ökat mitt intresse för den otroligt komplexa och intressanta kroppen vi har.

Jag ser välmående som en stor helhet som innehåller både vår subjektiva hälsa men även välmåendet hos människorna och naturen runt oss. Hur kan vi sköta om oss på et sätt som gör det möjligt för oss att förverkliga våra drömmar och leva ett betydelserikt liv för oss själva och andra? Grunden för vårt välmående ligger i rörelse, näring och återhämtning. De här är hörnstenar i mitt eget liv och även i det jag gör via FysioMimmi.

Hur kan jag hjälpa dig att må bättre?


Vill du komma i form?

IMG_20181221_144246-01.jpg

Personlig träning

Gruppträning

Vill du må bättre?

IMG_20180728_102351.jpg

Kurser

Evenemang

Vill du bli fri från smärta?

DSCF5137.JPG

Fysioterapi

Akupunktur