Virtaa vitamiineista - smoothie workshop 25.9.2019

FysioMimmiSmoothie

Tervetuloa mukaan valmistamaan ja maistelemaan herkullisia, vitamiinirikkaita smoothieita!

Workshop alkaa teoriaosuudella, jossa keskustellaan ravitsemuksen vaikutuksista hyvinvointiin ja arjessa jaksamiseen. Syvennytään terveellisen välipalan, smoothien, tekoon. Mitä smoothieen voi ja kannattaa laittaa, jotta nälkä pysyy kurissa ja verensokeri tasaisena? Käydään läpi raaka-aineiden terveysvaikutuksia. Valmistetaan sitten yhdessä muutama erilainen smoothie. Osallistujat saavat smoothie-reseptit mukaansa. 

Workshopin järjestää FysioMimmi yhteistyössä Selkäyhdistyksen kanssa.

Aika: Keskiviikko 25.9.2019 klo 18-20

Paikka: Käpylä, Oltermannintie 8, 00620 Helsinki

Hinta: Selkäyhdistyksen jäsenet 20€, muut 25€


 

Polkujuoksuleiri Repovedellä 13-15.9.2019 (Peruttu)

RepovesiPolkujuoksu.jpg
repovesiKöysilaskutuminen.jpg

Viikonloppu Repoveden kansallispuistossa sisältää 20-30 km polkujuoksua, köysilaskeutumista Olhavanvuorelta, saunomista, ruoanlaittoa ja rentoa yhdessäoloa huippuporukassa. Leiri edellyttää juoksukuntoa ja polkujuoksukokemusta eli kykyä taivaltaa päivän lenkki enimmäkseen tai ainakin osittain juosten, asianmukaisilla tauoilla. Suunnitellaan pituus ja vauhti niin, että pärjätään mukaan lähtevällä porukalla. Korkeuseroja ja juurakkoa on matkan varrella.

Hinta 199€ sisältää kahden yön majoituksen Savottakämpällä, yhteisen ohjelman, ruoat, saunan. Ohjaajina Mimmi Haila sekä Jussi Konttinen.

Leirin järjestää Raatamo (www.raatamo.fi)

Aika: 13-15.9.2019

Paikka: Repoveden Kansallispuisto

Hinta: 199€

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: mimmi@fysiomimmi.fi


 

Selkä kuntoon - kurssi 12.9-10.10.2019 (TÄYNNÄ)

Selkäjumppa.jpg

Viiden kerran kurssin tavoitteena on oppia hoitamaan omatoimisesti selkää omien tuntemusten ja oikeiden liikkeiden avulla. Kurssi sisältää sekä teoriaa että käytännön harjoitteita pienryhmässä. Yksinkertaisten, mutta tehokkaiden liikkeiden avulla harjoitetaan mm. kehon asennonhallintaa sekä selkää tukevia lihaksia. Kurssilaiset saavat kirjallisen harjoitusohjelman.

Kurssin järjestää FysioMimmi yhteistyössä Selkäyhdistyksen kanssa.

Aika: Torstaisin klo 17:30-18:30 alkaen 12.9.2019

Paikka: Annankatu 29 (TaitoBa:n tiloissa)

Hinta: Selkäyhdistyksen jäsenille 80€, muille 100€


 

Outdoor Crosstraining syyskausi 19.8-10.10.2019

OC1.jpg
OC.jpg

Raatamon Outdoor Crosstraining on tehokasta ulkotreeniä lähiluonnossa, säässä kuin säässä. Monipuolista suorituskykyä rakentavissa harjoituksissa yhdistetään juoksua, kehonpainotreeniä ja intensiivistä kiertoharjoittelua. Harjoitusvaikutukset kohdistuvat monipuolisesti kestävyyskuntoon ja energiantuottomekanismeihin, lihasvoimaan, liikkuvuuteen ja koordinaatiokykyyn.

Kahdeksan viikkoa kestävällä jaksolla treenataan yhdessä kerran viikossa. Treenien kesto on noin 75 minuuttia. Treeneissä siirrytään usein juosten kohteesta toiseen, joten aloittaessa on hyvä pystyä 2-3 kilometrin yhtämittaiseen juoksuun, omaan tahtiin. Kehonpainoharjoittelu ja kiertoharjoittelu skaalautuvat oman kuntotason mukaan. Tarvitset vain säänmukaiset ulkoiluvaatteet, monipuolisessa maastossa juoksemiseen sopivat kengät ja jonkinlaiset käsineet.

Kurssin järjestää Raatamo. Mimmi Haila toimii ohjaajana maanantaisin Töölössä sekä torstaisin Pirkkolassa. Katso kaikki kurssivaihtoehdot www.raatamo.fi

Aika: Mimmin ohjaamat kurssit maanantaisin klo 18:30 ja torstaisin klo 19:30.

Paikka: Maanantaisin Töölössä ja torstaisin Pirkkolassa.

Hinta: 119€


 

Villiyrttikurssi 13.6.2019

Villiyrttipesto.jpeg

Tule mukaan oppimaan kasvien tunnistamisesta, poimimisesta ja hyödyntämisestä ruoanlaitossa sekä kauneudenhoidossa. Villiyrttien runsailla terveyshyödyillä voi täydentää omaa ruokavaliota ilmaiseksi ja samalla luonnosta nauttien. Hortoilu, eli villiyrttien poimiminen on stressiä alentavaa luontoliikuntaa, joka on hyvää vastapainoa kaupungin ja työelämän kiireelle.
Liikumme melko helppokulkuisilla Keskuspuiston poluilla rauhalliseen tahtiin. Voit ottaa mukaan muutaman paperipussin tai suodatinpussin kasvien keräystä varten. Päätämme retken evästaukoon, jossa tarjolla pientä villiyrteistä valmistettua välipalaa. Osallistujat saavat kirjalliset muistiinpanot yleisimmistä villiyrteistä. Mimmillä on luonnonyrttineuvojan pätevyys.
Kovan sateen sattuessa retki siirtyy toiselle illalle. Tästä ilmoitetaan tekstiviestitse kurssipäivän aamuna.

Aika: 13.6.2019 klo 17-18:30

Paikka: Kokoontuminen Rahakamarintorilla Länsi-Pasilassa osoitteessa Rahakamarinkatu 1

Hinta: 25€