Liike on lääke, kuten vanhassa sananlaskussa todetaan. Monet ongelmistamme liittyvät liian vähäiseen tai vääränlaiseen liikkumiseen. 

 
 

Personal training

Liikunta- ja hyvinvointiopastusta sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi kohti.

Ohjaus voi tapahtua kuntosalilla, vastaanotolla, kotonasi tai puistossa. Palvelu on täysin räätälöitävissä sinun tarpettesi mukaan. Se voi sisältää henkilökohtaisen treeniohjelman laatimisen, ohjattua liikuntaa sinulle sopivalla tavalla, elämäntaparemontin suunnittelua, tukea ravintotottumusten päivittämiseen sekä työkaluja stressinhallintaan.

IMG_20190123_185346-01.jpg
Mimmi on motivoiva traineri. Treeneissä on parasta hänen kekseliäisyys ja yllätyksellisyys, koskaan ei tiedä mitä haastetta hän heittää. Hän on hyvä tsemppaamaan ja jokainen treenikerta tuo aina jotain uutta. Suosittelen.
Mimmi laatii sopivalla tavalla haastavia ohjelmia, jotka kehittävät monipuolisesti koko kehoa ja opettavat uusia taitoja. Kuntosaliharjoittelu ei ole hänen ohjauksessaan tylsää, vaan töihin pääsee kropan lisäksi myös pää. Itse innostuin kehonpainoharjoittelusta hänen ohjauksessaan. Mimmi on myös erittäin tarkka siitä, että liikkeet tehdään hyvällä tekniikalla.

IMG_20181015_185449-01.jpg

Pienryhmävalmennus

Kokoa oma ryhmäsi (2-4 hlöä) ja treenaa parhaiden kavereittesi kanssa kohti yhteistä tavoitetta!

Pienryhmävalmennuksen parhaita puolia ovat ryhmän tuki ja kannustus. Ryhmästä muodostuu helposti tiivis porukka, jossa toisia kannustetaan, ollaan toisille tilivelvollisia ja harjoitellaan myös ohjattujen tapaamisten välissä. Pienessä ryhmässä ehdin valmentajana perehtyä jokaiseen osallistujaan mutta hinta on huomattavasti huokeampi kuin personal training yksityistunti. Valmennus sisältää esim. yhden tapaamisen viikossa, treeniohjelman, ravintoneuvonnan, sekä valmentajan ja ryhmän tuen tavoitteiden saavuttamiseksi. Rakennan valmennuksen ryhmän toiveiden mukaan.

Kiitos meidän upealle koutsille! Treeneissä on mukavaa ja kaikki saa ammattitaitoista ohjausta. Olet kyllä tosi hyvä, kiitos!
Ohjaus on rentoa ja yksilölliset tarpeet huomioonottavaa, mukavasti vaihtelua.

Ryhmäliikunta

Yrityspalveluita sekä kaikille avoimia liikuntaryhmiä.

Ohjaan kuntoliikuntaa, vesivoimistelua, kiertoharjoittelua, kehonpainoharjoittelua, ulkoliikuntaa, taukoliikuntaa ja kehonhuoltoa. Kysy lisää ajankohtaisista ryhmistäni sähköpostilla.
Myös räätälöidyt tunnit yritysten hyvinvointipäiville, polttariseurueille jne!

IMG_20180521_181951-01.jpeg
Mimmi puuttuu liikkeisiin, jos tekee jotain väärin ja neuvoo toisen liikkeen, jos ei pysty
tekemään jotain liikettä. Se on todella tärkeää.
Mimmi on positiivinen ja reipas ohjaaja.